Turism Arges
Promovam turismul argesean si venim in sprijinul unitatilor turistice cu o publicitate GRATUITA si in sprijinul turistilor care viziteaza judetul nostru.
Asteptam orice propunere sau sugestie din partea dumneavoastra.
Va multumim ca folositi serviciile noastre.
Administrator : ADRIAN
Telefon : 0760.777.553
 
 

Pensiunea Dor de Munte(detalii aici)

Pensiunea Dor de Munte
Este asezata in cel mai cunoscut si mai frumos areal cu turism rural din Romania, zona Bran-Rucar (vezi locatia exacta).
In prezent pensiunea este formata din doua vile aflate in aceeasi curte, cu o capacitate totala de cazare de 42 de locuri.

Vila DAN detine 3 apartamente si 7 camere duble. La parter, pe langa terasa, se mai gaseste o spatioasa sala de mese care se poate folosi si la mese festive, nunti, botezuri etc, dar se poate transforma si intr-o utila sala de conferinte. Vila VLAD are 5 camere duble si un living-room intins pe doua nivele care ofera posibilitatea organizarii de petreceri sau alte evenimente asemanatoare. Toate camerele sau apartamentele din vile sunt dotate cu bai proprii, televizoare cu intreaga gama de programe receptionate prin cablu, incalzire centrala, iar conectarea la Internet se poate face acum mai usor, clientii pensiunii beneficiind de servicii wireless.
Intre cele doua vile se afla o spatioasa curte care pune la dispozitie o parcare pentru automobile, un generos spatiu de joaca pentru copii si doua foisoare prevazute cu toate cele necesare pentru un gratar in aer liber. Aici se pot petrece zile linistite de odihna intr-un cadru perfect pentru un concediu de refacere, sau se pot organiza petreceri prilejuite de diverse evenimente (onomastici, revelioane etc). De asemenea iubitorul de munte va putea face un popas aici inainte de a incepe un traseu spectaculos spre Padina.

Pensiunea "DOR de MUNTE" este situata pe soseaua Bran-Simon, la numarul 330B.

Rezervari si informatii se pot obtine telefonic la numerele:

0268/238.041, 0268/237.283, 0743/798.466, 0740/048.029

Persoana de contact:
Mioara Garbacea - cazare@dordemunte.ro