Turism Arges
Promovam turismul argesean si venim in sprijinul unitatilor turistice cu o publicitate GRATUITA si in sprijinul turistilor care viziteaza judetul nostru.
Asteptam orice propunere sau sugestie din partea dumneavoastra.
Va multumim ca folositi serviciile noastre.
Administrator : ADRIAN
Telefon : 0760.777.553
 
 

Pensiuni Lerseti

Casa de Vacanta - Irina
Descriere: Casa beneficiaza de parter, 1 etaj si o mansarda, spatiul total locuibil fiind de 230 mp. Casa a fost construita in urma cu 10 ani, dar a fost recent renovata si complet mobilata. O parte din mobila provine de la IKEA, iar restul a fost facut recent la comanda (mobila foarte moderna/lux). Casa beneficiaza de incalzire proprie, calorifere in fiecare camera si centrala electrica proprie. Casa se adreseaza tuturor persoanelor dornice de o vacanta sau un weekend linistit la munte, benficiind de la 8 pina la 14 locuri de cazare, compartimentate astfel : 1 sufragerie, 1 bucatatrie, 2 terase, 4 dormitoare, 1 camara, 1 camera de tranzit pentru mansarda Curtea exterioara se intinde pe o suprafata de aproximativ 2.000 de mp, oferind suficient spatiu pentru diverse activitati in aer liber, cat si pentru parcarea automobilelor. In curte se regasesc : o terasa exterioara, realizata integral din lemn ce beneficiaza de masa si scaune si deasemenea un gratar pentru prepararea mancarii.

Dotari si facilitati: Parterul
La parter se regaseste o sufragerie spatioasa, ce are ca dotari un televizor si un DVD Player. Aici se mai gasesc si doua fotolii Poang, o canapea de trei persoane si o masa de 8 persoane, extensibila pina la 12 persoane.
Bucataria, aflata langa sufragerie, beneficiaza de aragaz, cuptor cu microunde, cuptor cu lemne, chiuveta, apa calda.
Baia aflata la parter este cea mai mare din casa si beneficiaza de o cabina de dus de dimensiuni generoase, wc, chiuveta si apa calda (atat la chiuveta cat si pentru dus).
Un dormitor de aproximativ 20 de mp se afla la dormitor, dotat cu un pat de 1,6 m latime, mai mult decat suficient pentru doua persoane.
La parter se regaseste si o camara pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Etajul 1
Etajul superior beneficiaza de o terasa foarte incapatoare pentru partea frontala.
Aici se regaseste un dormitor mare, dotat cu un pat de 1.6 m latime, iar accesul pe terasa este foarte facil.
Camera centrala este dotata cu un pat de 1,4 m si beneficiaza de acces direct pe terasa.
Baia, mai mica decat cea de jos, ofera suficient confort, fiind dotata cu WC, chiuveta si dus. Bineinteles si apa calda.
Mansarda este foarte incapatoare si gazduieste un pat mare de 1.6 m latime, alaturi de doua spatii de depozitare. Accesul se face facil prin intermediul scarii interioare.
Contact : 0788377848