Turism Arges
Promovam turismul argesean si venim in sprijinul unitatilor turistice cu o publicitate GRATUITA si in sprijinul turistilor care viziteaza judetul nostru.
Asteptam orice propunere sau sugestie din partea dumneavoastra.
Va multumim ca folositi serviciile noastre.
Administrator : ADRIAN
Telefon : 0760.777.553
 
 

Pensiunea Casa Europan(click aici)

Pensiunea Casa Europan este situata pe culoarul Rucar-Bran, cu acces dinspre Pitesti –Campulung- Muscel, Targoviste si Brasov. Pensiunea este amplasata la 100 de metri de podul ce trece peste raul Dambovita , pe drumul ce duce spre chei si obarsia raulul. Tot pe acest drum se poate ajunge la pestera Dambovicioara si pe traseele din Parcul National Piatra Craiului
Dar, mai intai sa zabovim putin la Casa Europan. Aici va asteapta 9 camere duble si un apartament pregatite pentru a va petrece un minunat sejur. Restaurantul cu semineu ce aminteste de casele domnesti din zona, bucataria traditionala , barul, terasa cu gratar, peluza ce tine loc de joaca pentru copii,terenul de tenis cu nocturna, catelul mioritic botezat “Ursu” dar si ospitalitatea oamenilor , ofera turistilor aflati in cautarea traditiilor si obiceiurilor de odinioara un placut moment de regasire si armonizare cu natura si spiritul stramosilor de odinioara, a caror legende inca mai rasuna prin muntii si vaile locului. Pentru toate acestea Casa Europan a fost rasplatita cu 4 margarete.
Cheile Dambovicioarei sunt vestite pentru frumusetea si salbaticia lor. Pesterile, florile rare, monument ale naturii, paraiele repezi, sunt tot atatea motive pentru a vizita aceste locuri. Mai incolo spre “Tara Ardealului” la iesirea din defileul Rucar-Bran, vegheaza Castelul Bran al vestitului domnitor Vlad Tepes, transformat de literatura occidentala, in miticul Conte Dracula.

Persoana de contact:Alina Petrescu
Telefon :0723221814
Telefon fix/fax :0248/544236

E-mail : office@pensiuneacasaeuropan.ro